BALIKESİR / BURHANİYE - Sekizeylül İlkokulu

Ock

Okul Öncesi A şubesi Sibel YALÇIN öğretmenleri rehberliğinde veli katılımıyla halı ve kilim örnekleri dokudular.

İnce Motor kaslarının gelişmesini, el göz koordinasyonunu, örüntü kurarak mantıksal -matematiksel zeka gelişimine katkı sağlayan

örnek çalışma için emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 3 / B  Tema Sınıfı Öğretmenleri Serap OCAKTÜRK eşliğinde;

Okul bahçemizde tohum ektiler, budama yaptılar, sokak hayvanları için beslenme alanı çalışması yaptılar .

Ara

Patlamış Mısırlı Sinema Keyfi

Anasınıfı B şubemiz Sibel YALÇIN öğretmenimiz eşliğinde önce mısır patlattılar. Sonra da film izlediler.

Hepsi de çok eğlendi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora ZİHNİ Bey 21.12.2022 Çarşamba günü okulumuzu ziyaret ettiler .

İlçe Müdürümüz BİGEP Projesi , eğitime dair yeni yaklaşımlar, öğrenci merkezli yaşantıya dayalı proje temelli öğretim stratejisinin

dikkat edilmesi gereken hususları konusunda okul öğretmenlerimizle görüş alış-verişinde bulundu.

Kendisine emeğinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

2/B Sınıfı öğrencileri Sevil PEKTAŞ Öğretmenlerinin eşliğinde hamur ile hayallerine şekil verdiler.

Kas

Her yıl kasım ayının ikinci pazartesi günü başlayan 'Dünya Çocuk Kitapları Haftası' tüm yurtta olduğu gibi bizde Hüsnü Pazarcıbaşı  Kültür Merkezinde  etkinlik yaptık. Yazarımız Naz ELKOREK kitap imzalayıp öğrencilerimize dağıttı.

Kas

Bir cismin yüzeyine dokunulduğunda elde edilen pürüzler o cismin dokusunu oluşturduğu gibi ışık yardımıyla cisimdeki yüzeylerin girintisini ve çıkıntısını görerek çizmek ise doku çalışması olmaktadır. Öğrencilerimiz ;2/B Sınıfı Sevil Pektaş 3/B Sınıfı Serap OCAKTÜRK öğretmenlerimizin rehberliğinde resimlerini yapıp okul panosunda sergilediler. Tebrik ederiz

Kas

Anasınıfı Öğrencilerimizin Turşu Kurma Etkinliği Anasınıfı D Şubemizde Ayşen ÇELİK Öğretmenimizin rehberliğinde gerçekleştirildi.

Kas

Okul öncesi öğrencilerimizin etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Anasınıfımız D şubesi Okul öncesi Öğretmeni AYŞEN ÇELİK

rehberliğinde önce kurabiye yaptı sonra süsledi ve sonunda afiyetle yediler. Ellerinize sağlık..

Kas

Okulumuzun tüm paydaşlarının birlikte hazırlamış olduğu Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 99. yıl dönümü programı muhteşem oldu.

Başta Cumhuriyet Bayramı Kutlama komisyon Başkanı 2/B Sınıf Öğretmeni Sevil PEKTAŞ olmak üzere emeği geçen katılım sağlayan

herkese çok teşekkür ederiz.

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

4/B SINIFI ÖĞRENCİSİ Taylan ÇELİK ÖDÜLÜNÜ BELEDİYE BAŞKANINDAN ALDI

Kas

3/B Sınıfı Öğretmeni Serap OCAKTÜRK velileriyle bir araya geldi.

Kas

Kızılay Haftası etkinlikleri ile İYİLİĞİ BÜYÜTMEYE DEVAM EDİYORUZ.

Kas

"Ne limon ne sirke, Maharet minik ellerde" sloganından hareketle anasınıfı öğrencilerimiz,Sibel YALÇIN öğretmenin ve velimizin  rehberliğinde turşu kurma etkinliği gerçekleştirdi.

Ekm

Okulumuz 4/B Sınıfı öğrencileri Sibel ALAN, 4/C Sınıfı öğrencileri Serinay KOÇAK öğretmenimizin gözetiminde

Burhaniye Kuvay-i Milliye Kültür Müzesini ziyaret ettiler.