BALIKESİR / BURHANİYE - Sekizeylül İlkokulu

Ekm

Verimli Ders Çalışma Yöntemleri Nelerdir? Rehber Öğretmenimiz Cevdet DOĞRU 4/C Sınıfından başlayarak öğrencilerimizi bilgilendiriyor.

Ekm

Okulöncesi Öğretmenimiz Sibel Yalçın rehberliğinde Anasınıfımızda Kırma Zeytin Etkinliğimizi yaptık.

Hayalimdeki Evi Tasarlıyorum

Ekm

Halk Oyunları Kursumuz Sevgi DUR Öğretmenimizin rehberliğinde başladı.

SATRNÇ KURSUMUZ BAŞLADI

Ekm

Gülenay ERMİŞ Öğretmenimizin rehberliğinde İNGİLİZCE KURSUMUZ BAŞLADI.

Öğrencilerimizin en az bir yabancı dili yazılı ve sözlü iletişim kurabilecek şekilde iyi derecede öğrenmesini sağlamak amacıyla 2023 Eğitim Vizyonu Belgesinde yer alan faaliyetler kapsamında yabancı dil eğitiminin niteliğinin artırılmasına yönelik kursumuz öğrenciler için daha ilgi çekici görsel ve içerikle sunuluyor.

Zeka Oyunları Kursumuz Başladı

2022-2023 eğitim öğretim yılında okulumda açılan zeka oyunları kursunda öğrencilerimiz he eğleniyor hem öğreniyor. Okulumuz öğretmenlerinden Serap OCAKTÜRK rehberliğinde devam eden kursumuzda ABC Bağlama,Su Doku, Görsel Hafıza ,Kolomi, Qbitz, Look Look,, mangala, reverse, jenga, hızlı bardaklar ve koridor oyunları ile öğrencilerimiz keyifli zaman geçirerek hem düşünme yeteneklerini geliştiriyorlar hem de boş vakitlerini değerlendiriyorlar.

Ekm

Rehber Öğretmenimiz Cevzet DOĞRU velilerimiz için açılan Aile Okulu kursunu bugün başlattı.Aile Okulu" adlı seminerinde velilerimizi bilgilendirdi.

Ekm

Sibel YALÇIN Öğretmenimizin öncüğünde etkinlik yaptık. Aile katılım etkinlikleri ebeveynlerin okul ile işbirliği yapmalarını sağlayan ve de etkinliği yapan velinin çocuğunu sınıf ortamında gözlemlemesine olanak sağlayan etkinliklerdir. Yoğurt mayalama etkinliği hem eğlenceli bir mutfak etkinliği hem de merak uyandıran bir deney etkinliği niteliğindedir.

HEM KODLUYORUM HEM ÖĞRENİYORUM

Çocukların bilimsel ve algoritmik düşünme kabiliyetlerini geliştirmek ve sorunlara farklı yönlerden bakmalarını sağlayarak çözüm yolları üretmelerine yardımcı olmak amacı ile düzenlenen Kodlama Saati etkinliğinde, oyun tabanlı uygulamalar ile kodlama mantığını öğreterek ilgi alanlarının da farkına varmaları sağlandı.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin  Azaltılması Günü için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Burhaniye İtfaiye Amirliğinden

gelen görevlilerce bilgilendirme ve uygulama sunumu yaptık.